top of page

Dévai sikereinkA dévai Téglás Gábor Elméleti Líceum 15. alkalommal hirdette meg az „Adventi koszorú" vallásos versek versmondó versenyét. A kis csapatunk december 8-án, péntek reggel indult útnak. Délután megtekintettük a vajdahunyadi várat, majd elfoglaltuk a szállásunkat. Vacsora előtt még volt arra időnk, hogy Déva karácsonyi fényeit megcsodáljuk és szétnézzünk a vásárban.

Szombaton izgatottan vártuk a verseny kezdetét. A színvonalas megnyitó után a gyerekek elfoglalták a versenyhelyszíneket. A verseny rangját emelte, hogy 5 kategóriában, 164 versenyző, vagyis minden korcsoportban 30-40 tanuló mérte össze tudását, tehetségét. Magyarországot Zsombó és Szarvas képviselte.

A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, mert sok szép szavalatot hallottunk. Amíg a döntés megszületett, a résztvevők kézműves foglalkozáson vehettek részt. Hosszú várakozás után a zsűri kihirdette az eredményt. Urbán Izabella 1., Kovács-Hegedűs Zsófia 2., Németh Ádám különdíjas lett. Gratulálunk a gyerekeknek, a pedagógusoknak és a szülőknek a felkészítésért.


bottom of page