Iskolabál 2019

2019/03/05

 

 A nagyböjt kezdete előtti utolsó szombaton rendeztük meg a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és az SZMK hagyományos jótékonysági bálját a József Attila Közösségi Ház és Könyvtár nagytermében, melyet az igazgatói és polgármesteri köszöntők után végzős diákjaink keringőjével kezdtünk. Az est háziasszonyai idén is a szülői szervezet elnökhelyettese, Gálné Barna Veronika és elnöke, Kapás Jánosné voltak.
A ballagók táncát idén Lippai Zoltán tanította be. A sok-sok próbával töltött óra meghozta gyümölcsét: nagy sikert arattak a nyolcadikosok!
Mivel az idei bál témája az idő volt, a terem díszítése is ehhez igazodott, ez Faragó Gabriella igazgatóhelyettes keze munkáját dicséri.
A bőséges svédasztalos vacsorát – melyet Kopasz István plébános atya asztali áldása vezetett fel – és a büfét az üllési Bali 23 Étteremnek, a sós süteményt a szülőknek köszönhetjük.
A hangulatról egész este alatt a Mediterrán zenekar gondoskodott, akik nagy-nagy szerencsénkre be tudták vállalni a felkérést, mivel a Hevesy Happy Band egészségügyi okok miatt visszalépett, így egyetlen táncos lábú vendégünknek sem lehetett oka a panaszra, hajnalig tartott a tánc.
Nem maradtak el a pedagógusok és a szülők produkciói sem, minden fellépőnknek köszönjük azt a sok-sok órát, melyet a felkészülésre szántak!
Éjfélkor – idén már másodszor – kihirdettük az est bálkirályát és bálkirálynőjét, ők lettek azok, akiket a bálozók erre a legalkalmasabbnak tartottak szavazataikkal. Trónjukhoz a tavalyi király kísérte őket, ünnepélyes ceremónia keretében helyezte fejükre a koronát, így kezdték meg egy éven át tartó uralkodásukat. Hódolatunkat egy-egy vacsorameghívással fejeztük ki a Rózsa Sándor Csárdába.
A tombolahúzás során számos értékes díjért izgulhattunk, lélegzetvisszafojtva vártuk, vajon kié lesz a fődíj, egy wellness-hétvége.
Azon túl, hogy fergeteges programot tudhatunk magunk mögött, ne feledkezzünk meg arról sem, ami a bál célja volt: a szülői választmány tagjai a bevételt a tornaterem elektromos térelválasztójának kiépítésére ajánlották fel.
Csak köszönni tudjuk a szülőknek, a pedagógusoknak, a vállalkozóknak azt a sok-sok munkát, felajánlást, ami nélkül az iskolabál nem valósulhatott volna meg.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/09/14

2020/09/03

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.