top of page

Tudnivalók a családi napról a Szent Gellért Szabadidőközpontban


A vadonatúj Szent Gellért Szabadidőközpont egyházmegyénk rendezvényközpontja. A létesítmény elsősorban intézményeink – így a zsombói iskola – számára nyújt lehetőséget közösségi programok rendezésére.

Szeptember 8-án (vasárnap) 10.30-tól 17.00-ig közösségi napot szervezünk a katolikus fenntartású iskoláknak, mely folyamán Koltay Gábor rendezésében 6 színpadnál folyamatosan különböző együttesek különböző stílusban, zenei, kulturális programokkal várják a családokat, felnőtteket, fiatalokat és gyermekeket egyaránt. A programok közös ebéd után folytatódnak (az ebédért nem kell fizetni), majd rövid avatóünnepséget követően a stadionban a 17.00-kor kezdődő szentmisével fejeződnek be. Az egész napos egyházmegyei közösségi ünnepre szeretettel hívjuk az iskola családjait, tagjait.

Iskolánk külön tanévnyitó szentmisét nem szervez, ez a mise egyben iskolánk Veni Sancte ünnepe is.

A szervezés érdekében kérjük a szülőket, hogy az első tanítási napig adják le a jelentkezési lapot osztályfőnöküknél! (Azok a családok, akiknek több gyermeke jár az iskolába, elég a lapot egyszer kitölteni.) A lapokat a tankönyvosztás során kiosztjuk augusztus 30-án.

bottom of page