top of page

Karácsonyi jószolgálatunk


A PontVelem Okos Program és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös szervezésében idén karácsonykor is nagyszabású jótékonysági akció kerül lebonyolításra a GLS futárszolgálat támogatásával, melyhez iskolánk is csatlakozik.

Az akció keretében a diákok a használt, de jó állapotú játékaikat ajánlhatják fel rászoruló társaiknak.

Gyűjtsünk össze sok-sok ajándékot és mosolyt, hogy idén karácsonykor minden gyermek örülhessen!

A jótékonyság menete: Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is játszanál, ha nem untad volna meg! Ezeket tedd egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot! Hozd be az iskolába a dobozt és add oda osztályfőnöködnek! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni. Maximum 50x50x50 cm-es legyen a doboz legnagyobb mérete, ez fontos, mert a csomag szállításánál ez egy felső korlát. Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragszalaggal lezárt, leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani a dobozról) tudják elszállítani az ajándékokat 2019. december 5-ig.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz GLS futár segítségével eljuttatjuk az iskolából a csomagokat, innen a Máltai Szeretetszolgálat karácsony előtt juttatja el a rászoruló családokhoz.

Kívánjunk így boldog karácsonyt a rászoruló gyerekeknek!

Az országos program iskolai kapcsolattartói: Dobóné Veres Renáta és Péter-Horváth Valéria tanárnők

bottom of page