Elűztük a telet

2020/02/21

Idén is farsangoltak a diákjaink a József Attila Közösségi Házban. Az időpont Valentin napjára esett, így felső tagozaton a piros mellett a fekete kapott főszerepet az asztalterítési versenyben és a produkciók témájában is. Lázasan készültek előadásaikkal az osztályok és mindenki komolyan vette a farsang témáját is.

A délutánokat az asztalterítéssel kezdték az osztályok, szinte moccanni sem lehetett a teremben, mindenki serényen csinosítgatta az asztalát. Kicsit nehéz volt ellenállni a finomságoknak, hiszen a zsűrizésig nem nyúlhatott senki az asztalokhoz. Szerencsére a produkciók elterelték a figyelmünket, így az asztalok a zsűrizésig érintetlenül maradtak.

Alsóban minden osztály ”megnyerte” választott kategóriáját, felsőben a nyertes produkció a 8.a osztályé lett. A filmek világába kalauzoltak el bennünket, ahol a Titanic szerelmi jelenete és a Dirty dancing híres emelős koreográfiája köszönt vissza, nagy nevetést csalva mindannyiunk arcára.

A tombolán sok-sok nyeremény lelt gazdára. Egy év múlva ismét farsangolunk, hogy jövőre is megérkezzen a várva várt tavasz. Köszönjük a szervezési munkát Kerekes Judit és Mérfalvi Zsuzsa tanárnőknek.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/09/14

2020/09/03

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.