Elűztük a telet

2020/02/21

Idén is farsangoltak a diákjaink a József Attila Közösségi Házban. Az időpont Valentin napjára esett, így felső tagozaton a piros mellett a fekete kapott főszerepet az asztalterítési versenyben és a produkciók témájában is. Lázasan készültek előadásaikkal az osztályok és mindenki komolyan vette a farsang témáját is.

A délutánokat az asztalterítéssel kezdték az osztályok, szinte moccanni sem lehetett a teremben, mindenki serényen csinosítgatta az asztalát. Kicsit nehéz volt ellenállni a finomságoknak, hiszen a zsűrizésig nem nyúlhatott senki az asztalokhoz. Szerencsére a produkciók elterelték a figyelmünket, így az asztalok a zsűrizésig érintetlenül maradtak.

Alsóban minden osztály ”megnyerte” választott kategóriáját, felsőben a nyertes produkció a 8.a osztályé lett. A filmek világába kalauzoltak el bennünket, ahol a Titanic szerelmi jelenete és a Dirty dancing híres emelős koreográfiája köszönt vissza, nagy nevetést csalva mindannyiunk arcára.

A tombolán sok-sok nyeremény lelt gazdára. Egy év múlva ismét farsangolunk, hogy jövőre is megérkezzen a várva várt tavasz. Köszönjük a szervezési munkát Kerekes Judit és Mérfalvi Zsuzsa tanárnőknek.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek
Please reload

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Elérhetőség

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Címünk

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.