Polgármesteri tájékoztató a gyermekétkeztetésről

2020/03/24

Tisztelt Zsombói Szülők!


Tájékoztatom Önöket, hogy Zsombó Nagyközség Önkormányzata a koronavírus járvány miatt bevezetett veszélyhelyzetben 2020. március 25. napjától a következőképpen biztosítja a gyermekétkeztetést:
A Zsombói Bóbita Bölcsőde gondozottjai, a Nefelejcs Katolikus Óvoda óvodásai és a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és AMI tanulói az étkezést az intézményvezetőknél, illetve iskolások esetében az osztályfőnöknél igényelhetik. A rendelést legkésőbb az igénybevételt megelőző napon 14 óráig kell telefonon vagy elektronikus levélben eljuttatni a megfelelő személyhez. Ugyanez a határidő vonatkozik az étkezés lemondására is. A le nem mondott, de át nem vett étkezést a szülőnek ugyanúgy ki kell fizetnie, mint az elvitt ételt.
Az ételt higiéniai és járványügyi okok miatt kizárólag a vendéglő által biztosított dobozban vihetik haza, saját edényt nem vihetnek be a vendéglő konyhájára. A doboz ingyenes, annak költségét az önkormányzat viseli. 
Az étel átvételének helye: Jóbarát Vendéglő 
Az étel átvételének ideje: munkanapokon 11 óra és 14 óra között
A gyermekétkeztetést mindenki ugyanazon az áron veheti igénybe, amelyen eddig (ingyenesen, 50 % kedvezménnyel vagy teljes áron). Március hónapban még ugyanazokat az étkezéseket rendelhetik meg, amit március elején (tízórai, ebéd, uzsonna), ezen csak április 1-től változtathatnak, március 31-én 14 óráig leadott megrendeléssel.  
A március havi étkezésről szóló számlát a Polgármesteri Hivatal a tényleges igénybevétel alapján április első napjaiban állítja majd ki és elektronikus úton (e-mail) küldi meg. Kérem, az étkezés igénylésekor e-mail címüket is adják meg, és fokozottan kísérjék figyelemmel e-mail fiókjukat! Kérem továbbá, hogy a járványhelyzetre való tekintettel átutalással fizessék ki a számlát, készpénzes fizetésre a vészhelyzet ideje alatt nincs lehetőség, a Polgármesteri Hivatal pénztára zárva tart. 
Az iskola elérhetősége: titkarsag@szikai.hu, tel.: 20-256-0848
Az óvoda elérhetősége: nefelejcskatolikusovoda@gmail.com, tel.: 20-9537-525
A bölcsőde elérhetősége: raczh.henrietta@gmail.com, tel.: 20-352-1212

 

Zsombó, 2020. március 23.

 

Együttműködésüket és megértésüket köszönve, tisztelettel:

Gyuris Zsolt
polgármester
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/11/27

2020/11/25

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.