Nyári napközis tábor az iskolában

2020/05/20

A kijárási korlátozások részleges feloldásának része, hogy a kormány engedélyezte a napközis táborokat. Ennek értelmében – természetesen Gyuris Zsolt polgármester úrral is egyeztettem, hiszen a rendkívüli jogrendben mindenről tudnia kell, ami a település járvány elleni védekezését érinti – június 29-től augusztus 14-ig megszervezzük hétköznapokon 8.00-tól 16.00-ig a táborokat a következő szabályok szerint:
-  Minden héten minimum 3 pedagógus jelen lesz a táborban.
-  A táborozó gyermekek létszáma nem haladhatja meg a 30 főt, tehát 1 pedagógusra maximum 10 tanuló juthat. Ha a jelentkezők száma ezt a keretet meghaladja, akkor:
1.    munkáltatói igazolásokat fogok bekérni, azok a családok fognak előnyt élvezni, ahol mindkét szülő dolgozik. 
2.    a nyolcadikosok biztosan jöhetnek, ha akarnak, szegényeknek nagyon belerondított az általános iskolás tanulmányaik lezárásába a járványügy.
-  Civil szervezetek nem kapnak sportolási lehetőséget a tornateremben, így könnyebb megoldani, hogy a tanulók párhuzamosan több helyszínen tartózkodjanak.
-Fertőtlenítéssel, ehhez szükséges eszközökkel az iskola felkészül, a pedagógusok a résztvevőknek tartanak a táborok elején higiénés tájékoztatást.
-  Ha egy gyerek beteg, azonnal haza kell mennie.
A szülők osztályfőnökök felé jelzik az igényeket május 29-ig. akik arra is felhívják a szülők figyelmét, hogy ha jelentkezés után a gyermek nem jelenik meg a táborban, és erről előzetesen nem szóltak, a gyermek a nyáron többet már nem is jöhet.
A leendő elsős diákjainkat az utolsó tábori hétre várjuk (augusztus 10-től 14-ig), a leendő elsős tanítók hamarosan felveszik a kapcsolatot a családokkal, hogy ott is megtörténhessen az igényfelmérés.


Pálmai Péter
igazgató
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/11/09

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.