Szigorodó járványügyi intézkedések

2020/09/08

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott intézkedési terv módosítása alapján az alábbi szabályok lépnek életbe azonnali hatállyal:

•    Az a tanuló vagy dolgozó, aki bármilyen betegség miatt – akár egy napot is – otthon marad, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel jöhet újra az intézménybe.
•    Az iskola épületébe csak tanuló és dolgozó léphet be. Szülő, kísérő nem jöhet be az iskolába, csak előzetes igazgatói engedéllyel. A tanulókra várakozó szülők az épület előtt kötelesek betartani a másfél méteres távolságot. A szülők az érintett pedagógusokkal telefonon vagy más bevált csatornákon kommunikálnak, mikor érkeznek a gyermekeikért.
•    A szülői értekezletek elmaradnak, a szülők az osztályokban kialakult rendnek megfelelően kapnak tájékoztatást az osztályfőnököktől a szükséges tanévkezdő információkról.
•    Családi napot, egyéb osztályszintű délutáni programot szervezni nem lehet.
•    Az órarend szerinti testnevelés órák kivételével az iskolában minden sportfoglalkozás felfüggesztésre kerül, a sportszervezetek, civil szervezetek az iskola tanulóinak sem tarthatnak foglalkozásokat.
•    Az iskolabüfé előtt a sorban álláskor be kell tartani a másfél méteres távolságot.

A tanév elején ismertetett járványügyi protokoll minden más része továbbra is kötelező érvényű.

 

Pálmai Péter
igazgató

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/09/14

2020/09/03

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.