top of page

A szülők nagy mobilkönyve


Nemrég elkészült A szülők nagy mobilkönyve anyaga, amit a Yettel és a Forbes közösen dolgozott ki annak apropóján, hogy a szülők is kellő jártasságot mutassanak a gyerekeik online életének követésében. Kedvcsináló az oldalról:

Te tudod, mit történt ma a gyerekeddel a neten? Ha nem mobilozik, kimarad a társaságból. Ha túl sokat mobilozik, kockafejű zombi lesz. Mit tegyünk? Meddig tartson a bizalom, hol kezdődjön a kontroll?

A Yettel Üzenete

A Yettel Magyarországon több millió háztartásba és mobiltelefonra képes eljuttatni internetkapcsolatot és megnyitni az így elérhető lehetőségeket bárki számára. Alapvető felelősségünk, hogy segítsük az embereket abban, hogy számukra megfelelő, előremutató módon tudják használni ezt a lehetőséget, tisztában legyenek pozitív oldalaival és ismerjék annak veszélyforrásait is. Míg a gyerekek az internet világába születnek, szüleik csak bevándorlók a digitális térben. Ezzel a kiadvánnyal abban szeretnénk hidat építeni, hogy szülőként - eltérő érdeklődésünk és online rutinunk ellenére - hogyan lehetünk gyermekünk segítő partnerei az online térben is.


Comments


bottom of page