top of page

Gyermekétkeztetés a következő tanévben


Tisztelt Szülők!

A 2023. szeptember 1-jén induló tanévben a gyermekétkeztetés megszervezéséhez Zsombó Nagyközség Önkormányzatának szüksége van a szülők által tett étkezési nyilatkozatokra. Kérem Önöket, hogy az önkormányzat által küldött levélben csatolt dokumentumokat kitöltve és a gondviselő által aláírva 2023. augusztus 15. napjáig a Zsombói Polgármesteri Hivatalban Kucskáné Szabó Vanessza vagy Móra Anita köztisztviselőnek személyesen adják át vagy a hivatal falán a bejárati ajtó mellett található postaládába dobják be.

A nyilatkozatokat gyermekenként szíveskedjenek kitölteni. A nevelésbe vett gyermek, illetve a tartósan beteg gyermek után járó kedvezmény igénylése esetén a nyilatkozat mellé a kedvezményre való jogosultságot igazoló okmányt is szíveskedjenek csatolni.

Ha nem kívánják igénybe venni a gyermekétkeztetést, ezt is jelezzék az étkezési menüről szóló nyilatkozaton a d) pont bekarikázásával.

Kérem, hogy az esetlegesen fennálló tartozásukat mielőbb fizessék meg a ZSOMBÓ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 50468108-10012019 számú számlájára átutalással vagy a Zsombói Polgármesteri Hivatal pénztárában készpénzben.

Pénztári nyitvatartás: kedden 8.00-12.00 és 13.00-17.30 csütörtökön 8.00-12.00 között.

Felhívom a figyelmüket, hogy a Zsombói Polgármesteri Hivatal 2023. július 24-től július 28-ig igazgatási szünet miatt zárva tart.

Amennyiben 2023. augusztus 15-ig nem fizetik meg az esetleges hátralékot, úgy 2023. szeptember 1-től Zsombó Nagyközség Önkormányzatának nem áll módjában biztosítani a gyermeke(i)k részére az étkezést, továbbá az önkormányzat a fennálló tartozások megfizetése érdekében a végrehajtási eljárást kénytelen lesz megindítani.

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2023. június havi gyermekétkezésről kiállított számlát, ha azt a gyermek a tanévzárón nem vette át, postai úton küldjük ki.

Együttműködésüket köszönöm.


dr. Sziromi Márta

jegyző


bottom of page