top of page

Iskolabál


Április 15-én rendeztük meg hagyományos jótékonysági bálunkat a József Attila Közösségi Ház és Könyvtár nagytermében. Mindenkinek nagy öröm volt, hogy folytatódhatott ez a zsombói hagyomány.

Az est háziasszonyi szerepét idén is a szülői szervezet elnöke, Kapás Jánosné Nóri és helyettese, Fekete Tünde vállalta magára. A bőséges és ízletes svédasztalos vacsorát az üllési Bali 23 Étteremnek köszönhetjük.

A hangulatról egész este alatt a Homokóra zenekar gondoskodott, akik nagy-nagy szerencsénkre be tudták vállalni a felkérést, így egyetlen táncos lábú vendégünknek sem lehetett oka a panaszra, hajnalig tartott a tánc.

Természetesen idén is kihirdettük az est bálkirályát és bálkirálynőjét, ők lettek azok, akiket a bálozók erre a legalkalmasabbnak tartottak szavazataikkal. Hódolatunkat egy-egy vacsorameghívással fejeztük ki. A tombolahúzás során is számos értékes díjért izgulhattunk.

Azon túl, hogy fergeteges programot tudhatunk magunk mögött, ne feledkezzünk meg arról sem, ami a bál célja volt: a bevételt az iskola egyik tantermének felújítására fordítjuk.

Csak köszönni tudjuk a szülőknek, a pedagógusoknak, a vállalkozóknak azt a sok-sok munkát, felajánlást, ami nélkül az iskolabál nem valósulhatott volna meg. És főleg köszönjük Nórinak, hogy összefogta, leszervezte, megvalósította, aggódott, izgult, felügyelt, zsonglőrködött, lótott-futott, nóriskodott, anyáskodott… Szeretjük érte, köszönjük, elnök asszony!

Comentarii


bottom of page