top of page

Járványügyi előírások és egyéb szabályok az április 19-től érvényes munkarendhez


Az iskolát csak azok az alsós diákok és dolgozók látogathatják, akik az egy háztartásban élőkkel együtt egészségesek, nincs karanténkötelezettségük, nincs folyamatban lévő tesztelési eljárásuk.

A reggeli ügyelet 7.00-től 7.45-ig tart. Csak azokat a diákokat várjuk, ahol a szülő munkaideje miatt ez máshogy nem megoldható. A reggeli ügyeletre érkezők a Kálmán Ferenc zsibongó ajtaján keresztül jönnek be az épületbe.

Az első órára érkezés elvárt időszaka 7.45-től 7.55-ig tart. Az 1. és a 4. évfolyam a főbejáraton, a 2-3. évfolyam a Kálmán Ferenc zsibongó ajtaján keresztül érkezik kézfertőtlenítés és testhőmérséklet-mérést követően.

Az iskola egész területén kötelező a maszkhasználat, a maszkot a tízórai szünetben az étkezés idejéig lehet levenni nyitott ablakoknál és a testnevelés órák alatt. (A művészeti órákon a maszkhasználat szabályait a művésztanárok szabják meg.)

A testnevelés órákat – időjárás függvényében – a külső és a belső udvaron tartjuk.

Egyesületek, civil szervezetek a tornatermet továbbra sem használhatják.

A tantermek ablakait 20°C felett folyamatosan nyitva tartjuk, 20°C alatt 30 perces időközönként átszellőztetjük.

Az alsósoknak az étkezést a digitális munkarend előtti állapot szerint rendeljük meg. Eszerint számítunk rájuk a napközis, fejlesztő, művészeti és egyéb délutáni foglalkozásokon is. A felső tagozatos diákoknak az étkezést elvitelre az eddigiek alapján biztosítjuk. A módosítást előző munkanap 14.00-ig kell jelezni az iskola titkárságán az iskola szokásos elérhetőségein.

A papírgyűjtést a megadott járványügyi szabályok alapján megtartjuk.

Az iskolabüfé a megszokott nyitvatartási rend szerint üzemel.

Σχόλια


bottom of page