top of page

Karácsonyra készülünk


Iskolánk 4. osztályos tanulói december 12-én, advent örömvasárnapján adták elő lelket melengető kis műsorukat az adventi forgatagban. A bemutató fényét emelte Gyuris Enikő énekhangja. Felkészítésükért hála Kerekes Judit osztályfőnöknek.


December 21-én diákmisén köszöntöttük a Kisjézus születését. Az osztálykarácsonyok keretében tanulóink megtekintették a művészeti iskola karácsonyi koncertjét, majd fogadták a régi korok betlehemezését megidéző negyedikeseket. Így kívántunk egymásnak áldott, békés, boldog karácsonyt és jó pihenést a téli szünetre. Reméljük, senki nem betegszik meg (az esetleges COVID-fertőzöttséget a szünet idején is be kell jelenteni az osztályfőnököknek), és január 3-án mindannyian egészségesen folytatjuk a tanévet. (A felvételek megtekinthetők az iskola YouTube-csatornáján.)


Az ünnepi készülődés közepette se feledkezzünk meg arról, hogy Jézus volt Isten legnagyobb ajándéka, akiben legtökéletesebben nyilvánította ki szeretetét. Azért jött, hogy Istent szolgálja, és a legnagyobb ajándékot ígéri nekünk: az örök életet. Szeretetre, megbocsátásra, örömre és békességre akar minket tanítani.


Minden tanulónknak és dolgozónknak áldott, békés karácsonyt és kegyelemteljes új évet kívánunk!

Comments


bottom of page