Iskolánk védőszentjét ünnepeltük

2019/11/05

Liturgikus emléknapján, november 5-én tanítás nélküli munkanap keretében emlékeztünk meg Szent Imréről.
Az idei tematikának Szent István Imre herceghez szóló intelmeit választottuk.
Ezen a napon az egész iskola tanulóit és pedagógusait megmozgató vetélkedőkkel készültünk. Ennek során különböző állomásokon, különböző típusú feladatokkal várták a pedagógusok a lelkes tanulókat. A feladatok között szerepelt az intelmekre felfűzött akadályverseny, rejtvény, puzzle, szoborjáték, zenei keretek közé felépített feladat, továbbá szabadtéri ügyességi feladat. Mindezek mellett még felfrissítő gerinctornán is részt vettek tanulóink, amelyek a kreativitást fokozták a versenyfeladatok során.
A vetélkedő nagyszünetében a gyermekeknek és a kollégáknak hamburgerrel készültünk, melynek megvalósításában nagy köszönettel tartozunk Kopasz István plébános atyának, valamint Bálint Mónika hitoktatónak, akik ennek megszervezésében nyújtottak nagy segítséget.
A vetélkedők után az eredményhirdetés következett, amely során Pálmai Péter igazgató úr az első 3 helyen végzett csapatot díjazta, illetve minden további csapat igyekezetét, tudását hasznos és vidám játékokkal, eszközökkel jutalmazta.
A program lezárásaként az iskolai szentmise következett 12.00-kor.
Az iskola minden egyes diákját nagy dicséret illeti, mert fegyelmezetten és lendületesen igyekeztek helytállni a verseny során.
A pedagógusok külön köszönetet érdemelnek, mert az intelmeket különféle ötletes, kreatív keretekben hozták el a gyerekeknek.


Péter-Horváth Valéria
a nap szervezője
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/11/27

2020/11/25

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.