Információk a művészeti iskoláról

2020/05/08

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár úr tájékoztatta az alapfokú művészeti iskolákat a 2020/2021. tanítási évre való beiratkozás eljárásrendjéről, illetve a 2019/2020. tanév végi vizsgák, valamint a művészeti alap- és záróvizsgák teljesítéséről: a helyi sajátosságok figyelembevételével azok megvalósulását az iskolák helyben dönthetik el. Mindezek alapján a következőkről tájékoztatom a növendékeket és a szülőket:

 

•    A 2019/2020. tanítási év művészeti alap- és záróvizsgái elmaradnak, a növendékeknek a félévi érdemjegyüket ajánljuk meg. Azok a növendékek, akik a félévi vizsgát elmulasztották és később sem pótolták, azoknak lezárt évről szóló bizonyítványt nem állítunk ki. (A bizonyítványok kiadásának módjáról a további kormányzati és fenntartói utasítások alapján a későbbiekben adok tájékoztatást.)


•    A 2020/2021. nevelési évre a művészeti iskolába külön beiratkozni nem kell, az osztályfőnökök és a művésztanárok által végzett online igényfelmérés egyelőre elégséges. A szülőknek augusztus végén – a tankönyvosztás során – lesz lehetőségük pontosítani a jelentkezési igényeket.

 

Köszönöm az együttműködést.

 

Pálmai Péter
igazgató
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek
Please reload

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Elérhetőség

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Címünk

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.