Információk a művészeti iskoláról

2020/05/08

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár úr tájékoztatta az alapfokú művészeti iskolákat a 2020/2021. tanítási évre való beiratkozás eljárásrendjéről, illetve a 2019/2020. tanév végi vizsgák, valamint a művészeti alap- és záróvizsgák teljesítéséről: a helyi sajátosságok figyelembevételével azok megvalósulását az iskolák helyben dönthetik el. Mindezek alapján a következőkről tájékoztatom a növendékeket és a szülőket:

 

•    A 2019/2020. tanítási év művészeti alap- és záróvizsgái elmaradnak, a növendékeknek a félévi érdemjegyüket ajánljuk meg. Azok a növendékek, akik a félévi vizsgát elmulasztották és később sem pótolták, azoknak lezárt évről szóló bizonyítványt nem állítunk ki. (A bizonyítványok kiadásának módjáról a további kormányzati és fenntartói utasítások alapján a későbbiekben adok tájékoztatást.)


•    A 2020/2021. nevelési évre a művészeti iskolába külön beiratkozni nem kell, az osztályfőnökök és a művésztanárok által végzett online igényfelmérés egyelőre elégséges. A szülőknek augusztus végén – a tankönyvosztás során – lesz lehetőségük pontosítani a jelentkezési igényeket.

 

Köszönöm az együttműködést.

 

Pálmai Péter
igazgató
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Friss hírek

2020/11/09

Please reload

Elérhetőség

Címünk

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
és Alapfokú Művészeti Iskola

Tel: +3620 256 08 48

Email: titkarsag@szikai.hu 

Zsombó, Móra Ferenc utca 8.