top of page

Bemutatjuk iskolánk új furulyatanárát


Szeptembertől csatlakozik a SZIKAI csapatához Hajla Norbert, aki új színt hoz művészeti iskolánk életébe furulyatanárként. Norbert a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karán végzett klasszikus trombita előadóművész, trombita- és furulyatanár szakon. Művésztanári gyakorlatot a szegedi Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumban szerzett. Fellépett többek között a Johann Strauß Operette Wien vendégművészeként, a Szegedi Szabadtéri Játékok zenekari zenészeként és a Szegedi Nemzeti Színház színpadi zenészeként is. Nagy lelkesedéssel szeretné átadni tudását leendő zsombói növendékeinek első körben furulyatanárként, de nagy álma, hogy előbb-utóbb megszervezhesse az iskola trombita tanszakát is.


Az augusztus végi tankönyvosztás során kell a szülőknek véglegesíteni a művészeti iskolás jelentkezéseket, akkor lesz lehetőségük beíratni a gyerekeket a megújuló furulya tanszakra is. Várjuk őket nagy szeretettel!


És még egy fontos információ: Hajla Norbert a SunCity Brass együttes oszlopos tagja is, nagy sikerű fellépéseikről, új kollégánk művészeti teljesítményéről <itt> és <itt> nézhető meg videó.

Comments


bottom of page