top of page

Véget ért a zenei tábor


Július 7-én záródott iskolánk nyári táborának első hete.

Már hagyomány, hogy a vakációt egy intenzív gyakorlós héttel kezdik a zenészek. Ezekben a napokban jobban tudnak a hangszerükre figyelni, valamint megtapasztalhatják az együtt muzsikálás örömét is, amire év közben kevesebb lehetőség adódik. A hangszeren tanulók mellett a táborban örömmel vettek részt olyanok is, akik egyébként nem foglalkoznak zenetanulással. Betekintést nyerhettek azokba a kulisszatitkokba, amit eddig közönségként nem tapasztalhattak meg. Például azt, hogy egy előadáshoz mennyi gyakorlás és egymásra figyelés szükséges.

A tábor zárásaként a kis muzsikusok a zsombói piactéren egy vidám hangulatú koncerttel kedveskedtek a szülőknek, érdeklődőknek, valamint a megjelent óvodásoknak. A vonós tanszakot Huszár Emőke és Földi István András vezette, a zongoristákkal Elekné Sándor Szilvia foglalkozott.

A műsorban elsősorban könnyed, vidám mesei hangulatot idéző darabok, ismert slágerek, könnyűzenei részletek szerepeltek.

Bízunk benne, hogy a résztvevők tartalmas és hasznos hetet tudhatnak maguk mögött, és jövő nyáron is számíthatunk egy hasonló zenei csemegére.


Comments


bottom of page