top of page

Tanulók iskolai oltása

Augusztus 30-31-én, illetve szeptember 2-3-án van lehetősége a jelentkező diákoknak az oltás felvételére. Az előzetes igényfelméréstől függetlenül kérjük a kérdőív kitöltését minden 12. évét betöltött diákunkra vonatkozóan!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiküldött tájékoztató szerint a kormány úgy döntött, hogy tanévkezdésre az iskolákban megszervezi azon diákok számára a koronavírus elleni oltás lehetőségét, akiknek az elmúlt hetekben bármilyen okból kifolyólag nem volt alkalmuk az internetes regisztrációra és az oltakozásra.

Iskolánk feladatul kapta, hogy augusztus 25-ig felmérje az igényeket az oltás felvételére, és nyilatkoztassuk a szülőket, gondviselőket, hogy igénylik-e a vakcinát gyermekük számára.

Ennek értelmében kérjük, hogy az előzetes igényfelmérésünktől függetlenül, minden 12. életévét betöltött diákunkra vonatkozóan szíveskedjenek kitölteni a lenti „JELENTKEZÉSI LAP COVID-19 ELLENI VÉDŐOLTÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ” című dokumentumot, abban az esetben is, ha valamilyen okból nem igénylik az oltást! A visszajelzéseket (kitöltött formanyomtatványt) az oltas.szikai@gmail.com címre szíveskedjenek elküldeni! Az eredeti aláírt példányt a hozzájárulási nyilatkozattal együtt az oltás helyszínén kell majd leadni.

Az oltás pontos helyszínéről, ütemezéséről a Kormányhivatal dönt - amint bővebb információ áll rendelkezésünkre, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk Önöket.

Letölthető dokumentumok:

bottom of page